Zamów obiad na weekend

polędwiczka wieprzowa w plastrze boczku na czarnej soczewicy z duszonymi pieczarkami

Szef kuchni poleca na weekend 25-26 kwietnia 2020 roku:

ZUPA:
– krem z pieczonego buraka z grillowanym kozim serem i pestkami słonecznika (10 zł)

DANIE GŁÓWNE:
– polędwiczka wieprzowa w plastrze boczku na czarnej soczewicy z duszonymi pieczarkami (28 zł)
lub
– sałatka z grillowaną gruszką i kozim serem, posypana prażonym słonecznikiem (25 zł)

Poza tym, dostępne są również dania z karty oraz pizza 🍕

Przypominamy, że oferujemy zamówienia na wynos oraz dowóz do Waszych domów (koszt dowozu). Osoby zainteresowane jedzeniem zachęcamy do kontaktu telefonicznego z nami pod numerem telefonu: 512-003-080.

Zamów obiad do domu
La Nostra

Powiązane tematycznie: zamówienia na wynos i dowóz.


polędwiczka wieprzowa na plastrze boczku oraz czarna soczewica z duszonymi pieczarkami

Tak się prezentuje danie dnia. W roli głównej polędwiczka wieprzowa na plastrze boczku oraz czarna soczewica z duszonymi pieczarkami.

Koszt dania: 28 zł.
Zapraszamy!