LUNCH MENU 4-8.11.2019

lunch pulpety drobiowe z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty

Przedstawiamy lunch menu, które obowiązuje od 4 do 8 listopada 2019 roku:

PONIEDZIAŁEK 4.11.2019
– zupa kapuśniak ze słodkiej kapusty
– pierś z kurczaka faszerowana serem halumi w sosie z suszonych pomidorów i fasolka szparagowa przygotowywana na parze
lub
danie wegetariańskie
– cukinia faszerowana kasza bulgur i warzywami w sosie serowym

WTOREK 5.11.2019
– zupa zacierkowa z żeberkiem wędzonym
– żeberko w sosie bbq z ziemniakami opiekanymi i surówka z selera oraz śliwki suszonej
lub
danie wegetariańskie
– papardele z pieczarkami i brokułem w sosie śmietanowym

ŚRODA 6.11.2019
– zupa barszcz ukraiński
– cannelloni z mięsem wieprzowym i warzywami w sosie pomidorowo-bazyliowym
lub
danie wegetariańskie
– cannelloni ze szpinakiem i fetą

CZWARTEK 7.11.2019
– zupa z fasolki szparagowej
– indyk pieczony w sosie mango z ryżem, surówka z kapusty pekińskiej w sosie miodowo-bazyliowym
lub
danie wegetariańskie
– bakłażan faszerowany ryżem, zapiekany mozzarellą

PIĄTEK 8.11.2019
– zupa żurek
– dorsz w sosie krewetkowym z ziemniakami z wody i kiszoną kapustą
lub
danie wegetariańskie
– risotto z warzywami i curry, posypane świeżo tartym parmezanem

Zamówienia przyjmujemy pod numerem telefonu 512-003-080 od godziny 11.00, natomiast dostawy realizujemy od godziny 12.00

Koszt zestawu 19 złotych.

Zapraszamy
La Nostra