LUNCH MENU 4-8.02.2019

pulpety drobiowe z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty

Przedstawiamy lunch menu, które obowiązuje od 4 do 8 lutego 2019 roku:

PONIEDZIAŁEK 04.02.2019
– zupa kapuśniak na żeberkach wędzonych
– królik w sosie porowym z pieczonymi ziemniakami w rozmarynie i kolorowa marchewka z oliwią truflową
lub
danie wegetariańskie
– makaron ryżowy z warzywami (cebula, cukinia, brokuł, marchew, sos sojowy)

WTOREK 05.02.2019
– zupa barszcz ukraiński
– roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i szpinakiem w sosie śmietanowym z ryżem i surówka z selerem marnowanym
lub
danie wegetariańskie
– naleśniki z warzywami w sosie serowym

ŚRODA 06.02.2019
– zupa brokułowa
– karkowa duszona w sosie śliwkowym na czerwonym winie z puree chrzanowym i surówka z czerwonej kapusty
lub
danie wegetariańskie
– kotlet ziemniaczany z pieczarkami w sosie pietruszkowym

CZWARTEK 07.02.2019
– zupa żur na wędzonym boczku
– gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniakami z wody
lub
danie wegetariańskie
– gołąbek z kaszą gryczaną i warzywami

PIĄTEK 08.02.2019
– zupa cebulowa
– morszczuk w sosie teryaki z blanszowana na maśle zielona fasolka i kasza kuskus
lub
danie wegetariańskie
– makaron z grochu z kiełkami i warzywami na oliwie z oliwek

Zamówienia przyjmujemy pod numerem telefonu 512-003-080 od godziny 11.00, natomiast dostawy realizujemy od godziny 12.00

Koszt zestawu 19 złotych.

Zapraszamy
La Nostra